DN 1 continuă să arate ca după bombardament, în Sinaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În zonele unde balustradele sau zidurile de sprijin stau să cadă, drumarii s-au spălat pe mâini montând balize de semnalizare.

În urma numeroaselor sesizări venite din partea şoferilor care tranzitează Valea Prahovei şi şi-au stricat autoturismele în gropile de pe carosabil, autorităţile locale din Sinaia sunt hotărâte să someze, zilnic, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale, să ia măsuri urgent pentru remedierea situaţiei.

Cu parapeţi metalici de protecţie distruşi şi ziduri de susţinere care se prăbuşesc, DN 1, pe tronsonul Posada - Buşteni, arată ca după bombardament şi a devenit coşmarul şoferilor. Carosabilul este plin de gropi, iar conducătorii auto sunt nevoiţi să facă slalom printre acestea, unele având o adâncime de peste 30 de centrimetri şi un metru lăţime.  

Doar „plombe"

În afară de peticirea covorului asfaltic, până acum nu au  fost făcute reparaţii majore ale drumului naţional. „Este o neglijenţă totală a celor de la Compania Naţională de Drumuri. Am făcut numeroase scrisori şi sesizări, iar directorul pe zona Prahova ne-a minţit pur şi simplu că de mâine încep asfaltările, însă această poveste tot o aud de câteva luni bune şi nu se mişcă nimic. Interesant este faptul că, dacă ei spun că s-au găsit bani pentru reparaţii, oraşul Sinaia a fost ocolit, iar zidurile de sprijin stau să cadă", ne-a declarat Vlad Oprea, primarul oraşului Sinaia.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite