Crescătorie de vaci de rasă lângă spitalul de nebuni din Câmpina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflată într-un stadiu avansat de degradare, ferma zootehnică de la Voila s-ar putea transforma într-o crescătorie de vaci de rasă. Un investitor în domeniu este interesat să-și extindă afacerea, în apropierea spitalului de psihiatrie din zonă, informează campinaph.ro.

La începutul lui 2010, Consiliul Local Câmpina aprobase o hotărâre pentru organizarea unei licitaţii, dar nu s-a prezentat nimeni, astfel că, după şase luni, hotărârea respectivă şi-a pierdut valabilitatea.

La şedinţa de la finalul lunii aprilie a acestui an, consilierii locali au vorbit despre apariţia unui investitor. Este vorba despre o persoană care se ocupă de creşterea vacilor de rasă şi care doreşte să-şi mute afacerea de la Proviţa de Sus la Câmpina, pe un teren mai mare, mai scrie sursa citată.

În aceste condiţii, s-a aprobat o nouă hotărâre privind organizarea unei licitaţii pentru terenul respectiv, 21.623 mp, Consiliul Local aprobând şi o serie de facilităţi pentru câştigătorul licitaţiei: o scutire la plata chiriei până la data de 31 decembrie 2013, dacă face dovada că a investit minimum 10.000 euro în primele şase luni de contract.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite