Crăciun pe ritm nebun în cluburile din Prahova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Distracţie maximă se anunţă de Crăciun în Ploieşti Foto: Click
Distracţie maximă se anunţă de Crăciun în Ploieşti Foto: Click

Petrecerile se ţin lanţ în acest weekend în cluburi, iar organizatorii au pregătit surprize tari. După ce aţi desfăcut darurile de sub brad şi aţi luat masa în familie, nimic nu este mai potrivit decât o ieşire cu prietenii la una dintre nenumăratele petreceri care se ţin zilele acestea în Prahova.  

Nebunia începe încă din Ajunul Crăciunului. Ice Club din Ploieşti a pregătit o petrecere open bar, unde poţi să bei ce vrei, cât vrei şi ai acces nelimitat la bufetul suedez. Intrarea la „Christmas Dream Nights" costă 50 de lei pentru fete şi 100 de lei pentru băieţi. Animatoare sexy şi muzica de club garantează că distracţia va face toţi banii.

Sâmbătă, Club President din Mislea este pus pe şotii la cea mai fancy Christmas Party. Dacă ţi-ai făcut o rezervare ai o sticlă de şampanie cadou, iar fotomodele ale unor agenţii din Bucurenţi vor fi sexy-crăciuniţele petrecerii. Oricine se costumează de sezon are intrarea liberă.

Show-uri cu flăcări

Lounge66, cel mai nou party bar din Ploieşti profită că sâmbătă este Crăciunulş şi se inaugurează cu un X-Mas Grand Opening Party, unde intrarea este liberă, iar invitaţii serii sunt Pantany şi Gwaan.

În Club Aligenis din Călineşti, petrecerea ţine ca în poveşti, trei zile. Maratonul începe vineri, cu promoţii fără concurenţă la băuturi, continuă sâmbătă, 25 decembrie, cu cea mai bună trupă de dansatori „Budoar Dancers", unde ingredientele de bază sunt show-ul cu flăcări, crăciuniţele fabuloase  şi shot-urile din eprubete.

Mai mult, dacă eşti costumat în Crăciun sau în Crăciuniţă vei primi cadouri din partea lui Moş Aligenis. Duminică este ultima petrecere, Carnavalul, unde vei avea parte de multe suprize dacă vii costumat cât mai trăznit.

Iar dacă vii în Club Versus din Ploieşti pe 24 şi 25 decembrie, poţi câştiga un weekend la munte la tombola organizată doar în aceste două zile.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads

 

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite