Crăciun magic pentru prichindei, la Teatrul „Toma Caragiu“ Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii vor putea sta de vorbă cu Moş Crăciun la teatru
Copiii vor putea sta de vorbă cu Moş Crăciun la teatru

Pentru că se apropie Crăciunul, Teatrul Ciufulici le-au pregătit copiilor două poveşti speciale, „Vine, vine Moş Crăciun!" şi „Poveste de iarnă".

„Vine, vine Moş Crăciun!" le va prezenta micuţilor făpturi din poveşti şi legende, oameni de zăpadă şi spiriduşi. Peripeţiile lor vor fi fantastice, se vor întâmpla vrăji încurcate şi descurcate, dar până la urmă totul se va termina cu bine şi Moş Crăciun va veni, din nou, la toţi copiii cuminţi.

Prichindeii vor avea parte de un spectacol educativ, în care copiii vor intra în dialog cu actorii si vor învăţa atât semnificaţia Crăciunului, cât şi faptul că bucuria şi prietenia sunt cele mai frumoase daruri. Biletele vor costa zece lei pentru adulţi şi opt lei pentru copii.

Reprezentaţiile vor avea loc duminică  12 decembrie şi 19 decembrie, de la ora 11.00, la sediul teatrului „Toma Caragiu" şi marţi, miercuri şi joi, de la ora 11.00, la Casa Armatei.

Teatrul de Revistă Majestic va prezenta, vineri, 10 decembrie, de la 18.30, în premieră, un spectacol special de Crăciun, intitulat „Poveste de iarnă", un spectacol dedicat atât celor mici, cât şi adulţilor, în care vor fi prezentate momente de comedie, dans şi colinde din repertoriul naţional şi internaţional.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite