Corina Ungureanu vine la Brazi pentru a susține Asesoftul în meciurile finalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta dublă campioană mondială şi europeană la gimnastică, Corina Ungureanu, şi-a anunţat prezenţa la meciurile 3 şi 4 ale finalei. CSU Asesoft nu a pus încă şampania la rece.

„Am devenit o spectatoare fidelă în ultimul timp. Am fost prezentă şi anul trecut, în Sala „Olimpia", la finala cu U Mobitelco, iar în acest sezon, chiar dacă băieţii au jucat la Brazi, nu am ratat niciun meci. Pot spune că le port noroc, cu mine în tribună CSU Asesoft a ajuns în ultimul act în actuala ediţie", a precizat Corina Ungureanu, cea care va arunca mingea de început la jocul 4.

"Baschetul este singurul sport de echipă care aduce performanţe notabile, an de an, în Ploieşti. Nici nu îmi fac probleme în vederea acestor două partide, sunt absolut convinsă că băieţii se vor impune, iar la final vom sărbători cu toţii câştigarea titlului", a mai declarat fosta gimnastă.

Chiar dacă şi-a dorit enorm să fie prezentă la meciurile din finală, tenismena ploieşteană Mădălina Gojnea nu va putea ajunge la Brazi. Gojnea, de altfel o simpatizantă declarată a echipei CSU Asesoft, participă în aceste zile la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, alături de alte două jucătoare românce, Elena Bogdan şi Mihaela Buzărnescu.

Vedeți aici și ce alte surprize sunt pregătite pentru fanii Asesoft

CSU Asesoft nu a pus şampania la rece după victoriile de la Timişoara, aşa cum nici suporterii nu au îndrăznit să viseze la un playoff fără greşeală al favoriţilor, la finele sezonului regulat.

Prudenţa este cuvântul care domneşte în vestiarul ploieştenilor înaintea meciurilor 3 şi 4, chiar dacă gândurile tuturor converg către un final cu happy-end, joi seară.

Meciul 3 se dispută la Brazi, miercuri, de la ora 20.00, iar meciul 4 joi, de la aceeași oră.

csuasesoft.ro

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite