Contra despre meciul cu Astra: „Am mare încredere în echipă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Lupii" au trecut peste remiza de pe teren propriu cu Concordia Chiajna, pregătindu-se pentru deplasarea de la Giurgiu, de acolo de unde vor să se întoarcă neînvinşi

"Astra ocupă locul doi, a câştigat etapa trecută în Giuleşti şi, cum s-ar spune, e pe val. Are o echipă foarte bună, aşa că ne va aştepta un meci greu, dar am mare încredere în echipa mea. Dacă vom avea aceiaşi atitudine ca la meciul cu Concordia, atunci vom putea scoate un rezultat bun. De altfel, asta trebuie să fie deviza noastră, să mergem şi să nu pierdem la Giurgiu, astfel încât să putem rămâne acolo, aproape de locurile fruntaşe ale clasamentului", a prefaţat antrenorul "lupilor", Cosmin Contra, întâlnirea ce se va disputa sâmbătă, de la ora 19.00.

"Astra e o echipă cu moral ridicat, se vede că jucătorii sunt foarte montaţi. O echipă care, pe faza de atac, aduce foarte mulţi jucători în careul advers, care, e adevărat, lasă multe spaţii, dar are un sistem bine pus la punct şi, în momentul de faţă, îi iese cam totul. Cred că suntem de valori apropiate. Ei sunt pe locul doi şi au patru puncte în faţa noastră, dar sperăm să reducem diferenţa la un punct",a continuat tehnicianul petroliştilor.

„Mai am două semne de întrebare în ceea ce priveşte formula de start, dar, în general, cum echipa a jucat foarte bine cu Concordia, n-am motive să mă gândesc să schimb, decât dacă iau în considerare minutele jucate în ultimul timp. Vom avea foarte multe meciuri până la finalul anului, sunt jucători care au evoluat multe minute în ultima lună şi jumătate, şi trebuie să planificăm foarte bine lucrurile pentru a ne păstra prospeţimea până la sfârşitul acestui sezon", a mai adăugat Cosmin Contra.

Pentru confruntarea de la Giurgiu, petroliştii nu pot conta pe Geraldo Alves şi Sebastian Cojocnean, ambii accidentaţi, în rest neexistând probleme de natură medicală sau legate de suspendări.

Totodată, s-a rezolvat şi problema „cărţii verzi" a italianului Stefano Avogadri, astfel încât el va fi legitimat până la ora meciului, rămânând de văzut dacă va fi reţinut în lot.

„Lupii" se vor antrena, mâine după-amiază, la Ploieşti, apoi vor pleca spre Capitală, acolo unde vor înnopta, urmând ca, sâmbătă, să parcurgă restul drumului către Giurgiu.
 
Jucătorii sunt optimişti

Revenit în efectivul „galben-albaştrilor", după ce, la precedentele două confruntări, a absentat, tunisianul Hamza Younes este optimist înaintea partidei de la Giurgiu.

„Astra are o echipă bună, dar ne-am pregătit foarte bine pentru acest meci şi sper că vom câştiga. Ar fi trei puncte extrem de importante pentru noi. Desigur, nu va fi un joc uşor, dar de fiecare dată ne propunem doar victoria", a afirmat Younes.

Un alt jucător de bază al „lupilor", fundaşul drapta Sebastian Achim este de părere că „ne aşteaptă un joc dificil, cu o echipă în formă. Însă, cu concentrare şi cu determinare, sunt convins că vom putea aduce punct sau puncte de la Giurgiu. Abordăm meciul serios, ne-am pregătit foarte bine în această săptămână şi sper să câştigăm".

fcpetrolul.ro

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite