Consultaţii în frig, la Centrul Cina din Ploiești

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicii Centrului de Diagnostic şi Tratament Cina din Ploieşti şi-au reluat activitatea, după ce şi-au înfiinţat cabinete medicale individuale grupate. Problema este însă că din cauza datoriilor uriaşe clădirea nu are căldură

Centrul de Diagnostic şi Tratament Cina Ploieşti şi-a redeschis porţile, chiar dacă reorganizarea nu a clarificat însă, în totalitate, situaţia unităţii. Din cauza datoriilor uriaşe la utilităţi, conturile instituţiei au fost blocate anul trecut, iar angajaţii de aici au rămas fără salariu pe luna octombrie şi pe 20 de zile din noiembrie. La 23 noiembrie, acestora le-au fost desfăcute contractele de muncă şi au intrat în şomaj până în această lună când şi-au reluat activitatea. În afară de personalul TESA şi două asistente, efectivul sanitar este cel cunoscut de miile de pacienţi care au trecut, ani la rând, pragul fostei Policlinici Cina.
Citiți în ediția tipărită de joi mai multe amănunte despre valoarea colosală a datoriilor, situația juridică a imobilului și planurile conducerii pentru salvarea centrului.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite