Ploieşti: Limuzină în valoare de 200.000 lei furată din faţa hotelului Minion din Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un Mercedes de lux furat în urmă cu două zile din faţa hotelului Minion din Constanţa a fost găsit pe DN1 cu ajutorul sistemului de monitorizare video a traficului rutier.

Maşina aparţine unei societăţi de leasing iar valoarea acesteia a fost estimată la aproximativ 200.000 lei.
Circumstanţele în care a fost furată limuzina sunt cel puţin suspecte. Mercedesul de culoare gri fusese închiriat în data de 24 februarie de la Ecoleasing de către Gabro Ianoş (32 de ani).
În jurul orei 9.40 acesta a parcat maşina în faţa hotelului Minion din Constanţa, pe strada Dezrobirii.
A lăsat cheile în contact, motorul pornit, portierele descuiate şi a intrat în hotel. O jumătate de oră mai târziu a reclamat furtul autoturismului prin numprul unic de urgenţă 112.
Poliţiştii au dat Mecedesul în urmărire naţională şi în cpnsemn la punctele de trecere ale frontierei şi au luat la verificări centrele de vânzări auto second – hand. Autoturismul a apărut câteva ore mai tâziu  pe camerele de supraveghere ale sistemului de monitorizare video a traficului rutier pe D.N.1, pe raza localităţii Bărcăneşti, judeţul Prahova.
Poliţiştii au oprit maşina în dreptul localităţii Băicoi. În autoturism se aflau Liviu-Florin Romăşcanu (25 de ani) şi Teodor Paraschiv (31 de ani) ambii din Buftea, judeţul Ilfov. Cei doi au fost reţinuţi şi predaţi poliţiştilor constănţeni pentru cercetări. Limuzina a fost restituită firmei de leasing.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite