Consiliul Judeţean Prahova „a dat la pace“ cu Ministerul Sănătăţii în privinţa spitalelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducera Consiliului Judeţean Prahova a purtat discuţii cu reprezentanţii Ministerului Sănătăţii în vederea reorganizării şi comasării unităţilor spitaliceşti, în urma discuţiilor fiind încheiată şi o notă de conciliere.

În urma discuţiilor s-a stabilit ca Spitalul de Pediatrie Ploieşti să fie comasat cu Spitalul de Obstetrică-Ginecologie Ploieşti, ambele fiind administrate de CJ Prahova, maternitatea urmând să fie ordonator de credite, potrivit Medifax.

Centrul de Sănătate din oraşul Urlaţi, care ar fi trebuit să se transforme în cămin de bătrâni îşi va continua activitatea în actuala formă de organizare.

O propunere a fost acceptată

Spitalul de Boli Pulmonare din Drajna, care urma să fie comasat cu cel de acelaşi profil din Breaza, ar putea deveni o secţie exterioară a Spitalului Orăşenesc Vălenii de Munte.

Spitalul de Boli Pulmonare din Breaza va fi mutat în comuna Poiana Câmpina, însă va deveni secţie exterioară a Spitalului de Boli Pulmonare Floreşti.

În urma discuţiilor dintre reprezentanţii CJ Prahova şi cei ai Ministerului Sănătăţii, s-a stabilit ca Centrul de Sănătate Bălţeşti să fie transformat în cămin de bătrâni, însă, în această localitate  va fi înfiinţat şi un centru medical de permanenţă, dar şi o substaţie a Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite