Consiliul Judeţean Prahova face angajări pe timp de criză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, noii angajaţi ai Direcţiei Judeţene de Protecţie a Plantelor şi de Întreţinere a Drumurilor Judeţene Prahova vor face o demonstraţie a abilităţilor lor.

Consiliul Judeţean Prahova inaugurează astăzi Serviciul de Drumuri din cadrul Direcţiei Judeţene de Protecţie a Plantelor şi de Intreţinere a Drumurilor Judeţene Prahova.

Cei 38 de noi angajaţi ai acestui serviciu, cărora li se adaugă un număr de 8 persoane cu funcţii de conducere, vor demostra utilitatea serviciului nou înfiinţat printr-o lucrare de întreţinere a Drumului Judeţean 101 F Valea Călugarească-Dârvari.

Serviciul a fost înfiinţat printr-o hotărâre a Consiliului Judeţean Prahova, care a fost aprobată în luna martie a acestui an şi este finanţat, potrivit acestei hotărâri, din bugetul judeţului.

În ceea ce priveşte atribuţiile acestui serviciu, ele fac referire la întreţinerea comună a tuturor drumurilor, asigurarea scurgerii apelor din zona drumului, prevenirea efectelor inundaţiilor, întreţinerea mijloacelor pentru siguranţa circulaţiei rutiere şi de informare şi asigurarea esteticii rutiere a drumurilor.

În cadrul Consiliului Judeţean Prahova mai există şi Direcţia de Administrare Reţea Drumuri şi Clădiri, care are în atribuţii reabilitarea drumurilor judeţene.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite