Concurs și gală a premiilor Karaoke, la Ploiești. Vezi cum poți să participi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tot mai mulți ploieșteni sunt pasionați de fenomenul karaoke
Tot mai mulți ploieșteni sunt pasionați de fenomenul karaoke

„Gala Premiilor Karaoke 2012 - ediția I" se va desfășura în perioada 15 septembrie -15 decembrie și se adresează tuturor ploieștenilor pasionați de karaoke. În „luptă" sunt aruncate 10 categorii muzicale, o super gală de decernare și multe premii.

Categoriile la care puteți participa sunt Best Pop, Best Rock, Best Dance, Best R n B, Best Swing/Jazz, Best Hip - Hop, Best male, Best female, dar și un premiul de popularitate și unul Best dress code.

Nominalizările se vor face pe bază de VOT, prin SMS (tarif normal), sau online pe pagina de facebook a evenimentului, după perioada de înscriere.

Câștigătorii vor fi nominalizați în cadrul unei singure categorii muzicale și una aditională (ex. Best male, best female etc).

Sesiunea de voturi începe pe data de 15 septembrie și se încheie cu o săptămână înainte de gala de decernare a premiilor. Ultimul act al competiției, rezervat câștigătorilor, se va desfășura pe 15 septembrie, într-un loc care va fi anunțat ulterior.

Gala Premiilor Karaoke se va ține în fiecare seară de sâmbătă, ora 21, începând cu 15 septembrie, la Catu Caffe (fostul Musetti) lângă Tribunal.

Valoarea premiilor este de peste 15.000 de lei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite