Complicii fostului şef al Vămii Ploieşti, Cornel Costea, au ajuns în faţa magistraţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un nou termen de judecată în dosarul şpagă în vămi. Complicii fostului şef de la Ploieşti, Cornel Costea, au ajuns din nou în faţa magistraţilor Secţiei Penale a Tribunalului Prahova, în dosarul în care sunt acuzaţi de fapte de corupţie, informează max-media.ro.

Ieri s-a judecat cel de-al patrulea termen, însă unul dintre avocaţii celor trei inculpaţi a solicitat aprobarea unui nou termen pentru pregătirea apărării. Este vorba despre avocatul Danielei Cristina Anghelescu, fost lucrator vamal în cadrul Vămii Ploieşti la Biroul Control Documentar, acuzată de primire de foloase necuvenite. Instanţa a amânat judecarea cauzei pentru data de 27 octombrie.

Potrivit max-media.ro, la termenul de ieri s-au prezentat şi alţi doi oameni ai lui Costea, Ionuţ Alexandru Gheorghe - acuzat de luare de mită în formă continuată şi Daniel Jianu, controlor vamal la Biroul Control Fizic, în sarcina căruia s-a reţinut infracţiunea de primire de foloase necuvenite.

Dosarul fostului şef al Vămii Ploieşti  a fost retrimis la DNA. Decizia aparţine magistraţilor de la Curtea de Apel Bucureşti.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite