Coloane de mașini pe ambele sensuri de mers pe Valea Prahovei UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ora 11.00, pe DN1, pe Valea Prahovei, au început să se formeze coloane de maşini, în ambele sensuri de mers. Unii turişti au pornit către casă, în timp ce alţii merg la munte doar pentru o zi.

ORA 14.00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Braşov, începând cu ora 12:20, s-a luat măsura devierii traficului rutier de pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, pe DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti, în vederea evitării ambuteiajelor pe raza staţiunilor montane.

De asemenea, a fost restricţionată şi circulaţia pe DN73A, dinspre Râşnov către Predeal, iar conducătorii auto care vin din zona Bran - Moeciu sunt îndrumaţi fie către municipiul Braşov (de unde continuă drumul spre Bucureşti prin Cheia), fie către Piteşti, pe DN73 (de unde pot merge spre Bucureşti pe autostrada A1).

Pe DN1, între Comarnic şi Azuga, se circulă îngreunat, în coloană, în ambele sensuri de mers.

ORA 11.15

Automobiliştilor care doresc să ajungă din Braşov în Ploieşti (şi invers) polițiștii rutieri le recomandă ruta alternativă DN1A Săcele - Cheia - Vălenii de Munte - Ploieşti.

Din zona Bran - Moeciu se poate merge spre Bucureşti pe DN73 Braşov - Piteşti, autostrada A1 Piteşti - Bucureşti (având în vedere faptul că accesul în DN1 din DN73A Râşnov - Predeal se va face foarte greu după-amiaza).

Pe parcursul zilei, este posibil ca pe DN1E să fie restricţionat traficul rutier dinspre Braşov (poate şi dinspre Râşnov) către Poiana Braşov, din cauza numărului mare de maşini de pe raza staţiunii. Aşa cum s-a întâmplat şi duminică, dar şi la începutul anilor trecuţi, poliţiştii vor permite accesul către Poiana Braşov în măsura în care numărul de maşini din staţiune va scădea.

Spre seară, probleme vor apărea şi pe autostrada A1, pe sensul de mers Piteşti - Bucureşti. Amintim că frecvent, în zilele cu trafic intens, imediat după lăsarea întunericului se produc tamponări între autovehicule la intrarea în Bucureşti, pe fondul nepăstrării unei distanţe corespunzătoare în mers.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite