Ploieşti: Colegiul Jean Monnet şi-a prezentat activitatea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ploieşti: Colegiul Jean Monnet şi-a prezentat activitatea
Ploieşti: Colegiul Jean Monnet şi-a prezentat activitatea

La standurile improvizate de pe culoar, fiecare catedră a expus colaje, filme de prezentare, albume foto însoţite de date şi multe alte lucrări care conţin activităţile şcolare şi extraşcolare ale profesorilor şi elevilor

Catedrele de geografie-biologie, matematică şi ştiinţe, limbă şi comunicare, limbi moderne, fizică şi chimie, ştiinţe socio-umane şi istorie, arte, educaţie fizică, învăţătorii şi echipa managerială a Colegiului „Jean Monnet” au prezentat ieri, expoziţia „Succes în cifre şi imagini”.

„Anul trecut mi-a venit ideea ca fiecare catedră să aibă un stand de prezentare pentru activităţile şcolare, pentru ca raportul de activitate de început de an să devină mult mai interesant”, spune directorul unităţii, profesoara Liliana Enescu.

Elevii şcolii, alături de profesorii diriginţi pot vizita expoziţia până joi, când un juriu format din cadre didactice, părinţi şi copii vor alege cele mai frumoase trei standuri, ce vor fi premiate.

Lucrate de elevi
„Materialele pentru prezentări le-am luat din arhivele noastre, noi având şi o trupă de teatru în limba spaniolă avem un panou în şcoală pe care afişăm scene din spectacole”, explică eleva Elena Tarec, din clasa a XII-a S, profilul Spaniolă.

Expoziţia, care este organizată pentru prima dată în Prahova poate fi vizitată însă şi de elevii şi părinţii altor unităţi şcolare, în grupuri organizate.

„Am prezentat aici aproape toate activităţile de la clasă, dar şi excursiile pe care le-am organizat cu copiii în urmă cu un an, când am avut o clasă a IV-a. Anul acesta am pregătit alte acţiuni cu elevii din clasa I pe care i-am preluat la 15 septembrie”, afirmă învăţătoarea Petruţa Săvulescu din cadrul colegiului ploieştean.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite