Cluburile din Prahova organizează petreceri de senzaţie în acest weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prahovenii care vor să scape de monotonie pot participa la petreceri de zile mari, în acest weekend, organizate în cluburi şi în alte locaţii din judeţ. Iubitorii de teatru sunt invitaţi şi ei la spectacole de excepţie, la "Toma Caragiu".

Wild Cats, în Club President

Club President din Mislea le-a pregătit clienţilor, în această seară, o petrecere de neuitat intitulată "Wild Cats". Cinci "pisicuţe" rele vor încinge atmosfera pe tot parcursul serii, iar ofertele la băuturi se vor ţine lanţ.

Nico şi Iordăchioae, la teatru

Mâine, de la ora 18.30, ploieştenii pot urmări piesa "Mereu învinşi". Pe lângă actorii consacraţi ai Teatrului "Toma Caragiu" din distribuţie fac parte şi cunoscuţii artişti Nico şi Daniel Iordăchioae. Spectacolul va dura doua ore şi jumătate.

Expoziţie de caricatură

Zeci de lucrări al unor mari caricaturişti din toată lumea sunt expuse la Muzeul de Artă din Ploieşti până la începutul lunii noiembrie. "Comunismul în caricatură" este o expoziţie unică în România, realizată în calaborare cu Muzeul caricaturii şi benzilor desenate din Luxembourg.

Coiful de la Coţofeneşti, la Ploieşti

Zeci de capodopere ale artei aurului din ţara noastră din epoca bronzului până în epoca geto-dacică pot fi admirate până pe 1 noiembrie la Muzeul Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova. Piesa de rezistenţă a expoziţiei o constituie Coiful de la Coţofeneşti, cea mai importantă piesă descoperită pe teritoriul judeţului Prahova. Preţul unui bilet este 8 lei, iar studenţii, elevii şi pensionarii beneficiază de o reducere de 50%.

True West, la Toma Caragiu

În această seară, de la ora 18.30, la Teatrul "Toma Caragiu" poate fi vizionată piesa "True West", în regia lui Dragoş Câmpan. Adevăratul Vest este povestea rivalităţii dintre doi fraţi înstrăinaţi, care se reîntâlnesc. Austin, fratele mai mic, este scenarist la Hollywood şi scrie un scenariu în timp ce are grijă de casa mamei sale, plecată în vacanţă în Alaska. Fratele său mai în vârstă, Lee, apare după ani de zile petrecuţi în deşert.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite