Clubul Petrolul îndeamnă suporterii să-l susțină pe Gicu Grozav

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto fcpetrolul.ro
Foto fcpetrolul.ro

Fluierăturile tot mai dese la adresa lui Gicu Grozav, în timpul meciurilor susținute de Petrolul, au determinat clubul ploieștean să ceară răbdare și susținere pentru jucător de la suporterii echipei.

Iată ce se arată în mesajul clubului:

„Fără doar şi poate, Gicu Grozav este unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti români ai generaţiei sale. Calităţile extraordinare l-au impus drept titular în echipa naţională, iar întreaga suflare petrolistă s-a bucurat în momentul în care jucătorul, ce a împlinit de curând 22 de ani, înscria golul decisiv în confruntarea de la Istanbul, aducând o victorie uriaşă pentru România.

Am fost cu toţii mândri, atâta vreme cât, şi atunci când reprezintă „tricolorul", Gicu este recomandat drept jucător al formaţiei noastre, FC Petrolul Ploieşti.

Cu siguranţă, Gicu Grozav îşi doreşte, cu fiecare prilej, să dea tot ceea ce are mai bun şi pentru echipa noastră. Poate că nu întotdeauna îi şi reuşeşte, dar, cu timpul, suntem convinşi că va demonstra faptul că este un jucător care merită încrederea tuturor.

Gicu are parte de susţinerea conducerii clubului, a antrenorilor şi a colegilor săi, dar are nevoie, mai ales în aceste momente, de un pic de răbdare şi, bineînţeles, de încurajările celor mai frumoşi fani din România, cei ai Petrolului Ploieşti.

Suntem siguri că, manifestând cu toţii înţelegerea necesară, ne vom bucura, cât de curând, de reuşitele pe care Gicu Grozav le va avea apărând culorile echipei noastre", este mesajul pe care conducerea FC Petrolul Ploieşti îl transmite suporterilor „galben-albaştrilor".

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite