City-manager cu centură neagră! Vezi cine e al doilea om din Primăria Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Onorel Lovin este noul city-manager al Ploieştiului, după ce a semnat, săptămâna trecută, contractul de management şi a primit atribuţiile din partea primarului. El a lucrat timp de şase ani la serviciul de Urbanism al Primăriei Sinaia

Ploieştiul are un nou city-manager, în persoana lui Onorel Constantin Lovin. Acesta are 41 de ani şi a fost numit pe 22 decembrie pe postul de consilier personal al primarului municipiului, primind apoi atribuţiile de administrator public. Lovin a semnat pe 5 ianuarie contractul de management, care prevede că remuneraţia va fi stabilită în funcţie de îndeplinirea anumitor indicatori de performanţă. Aşa cum s-a întâmplat şi cu predecesorii săi, city-managerul devine în multe situaţii chiar mai important decât viceprimarii, el având sarcina de a se ocupa de incestiţiile din oraş şi putând prelua rolul primarului cât timp acesta lipseşte.

Atribuţiile noului administrator public prevăd că acesta se va ocupa de urmărirea investiţiilor publice şi plăţile făcute de Primărie, coordonarea activităţilor de dezvoltare comunitară şi economică, consilierea primarului pe probleme tehnice, precum şi urmărirea activităţilor de salubritate şi a igienei din municipiu şi din localurile publice.

„Îl cunosc pe primar de mai multă vreme şi sunt convins că vom avea o colaborare foarte bună. Propunerea din partea lui a venit mai demult, dar abia acum m-am hotărât eu s-o accept, iniţial m-a pus pe gânduri ideea de schimbare a oraşului. Sunt diferenţe mari între Primăria Ploieşti şi Sinaia, cifrele sunt poate de 20 de ori mai mari decât la Sinaia. Momentan aştept să cunosc oraşul şi să văd în ce stadiu sunt investiţiile aflate în desfăşurate“, ne-a declarat Onoral Lovin.

Lovin este de profesie inginer metalurgist, cu studii postuniversitare în urbanism, este din Sinaia şi a lucrat la mai multe firme din localitate, înainte de a ajunge, în 2005, la Primăria Sinaia. Din 2006 şi până în 2011, el a fost şeful Serviciului Urbanism. De asemenea, el este un iubitor al artelor marţiale, având centura neagră cu doi dani în shotokan.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite