Cititorii Adevărul.ro contestă noua taxă auto. Comentează şi tu!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Articolul despre îmbulzeala de la RAR şi implementarea noii formule de calcul a taxei auto a strâns ieri pe Adevărul.ro peste 16.800 de afişări şi mai bine de 60 de comentarii. Este noua taxă aberantă? Este maşina un lux? Comentează şi tu

Noua taxă auto, aşteptată să apară astăzi în Monitorul Oficial, este criticată de majoritatea cititorilor site-ului Adevărul.ro. Articolul despre îmbulzeala de la Registrul Auto Român Ploieşti a fost citit de mai bine de 16.000 de ori. Situaţia de la Ploieşti se regăseşte în multe alte oraşe din ţară, unde şoferii au stat la cozi interminabile pentru a-şi înregistra maşinile înainte ca noua formulă de calcul să intre în vigoare.

Iată ce spun cititorii:

„sunteţi incredibili, de ce nu taxaţi şi aerul ? ne-aţi făcut ţara de râs, 2012 an electoral scumpiţi tot, micşoraţi salariile, faceţi ce vreţi din noi hoţilor !!!" este mesajul adresat de Marius guvernanţilor.

„Taxele făcute de guvernul lui Băsescu-Boc-UDMR bagă românul la sapă de lemn! Ce fel de taxe sunt astea? Acuşi o să ne pomenim că o să ceară taxe de mediu şi pe capacitatea pulmonară a fiecăruia! Bineînţeles, cei din PDL vor avea taxe mai mici!", a comentat un alt cititor, care s-a semnat „ŢaraLuiBăsescu".
„Taxa este mai ilegală decât fosta taxă! Se iau bani pe ceva de care nu aveai cunoştinţă în momentul când ai achiziţionat bunul (maşina). Să nu mai punem la socoteală şi valoarea incredibil de mare a taxei faţă de valoarea bunului taxat! Ar trebui să strângem semnături pentru anularea acestei aberaţii", este de părere şi „Daddy".
„Deci se vor taxa toate maşinile chiar şi Loganuri-le înscrise înainte de 2007 cumpărate noi în România... Uite aşa ne dăm cu firma-n cap. Cine garantează că dacă azi achiziţionez o maşină produsa în Ro, mâine nu va trebui să plătesc nu ştiu ce taxă inventată de cineva din Guvern care a visat-o peste noapte ... Să nu ne mai mirăm că probabil de acum încolo se vor cumpăra mai multe maşini second hand şi se vor înscrie în alte ţări (care vor încasa taxele, mai mici, dar le vor încasa) iar maşinile vor circula la noi.. Este o mare bătaie de joc....", a comentat şi „leflo".

„Doar nu crezi că această taxă este pentru a proteja mediul....Este doar un mod de a mai lua cu japca nişte bani de la populaţie. Dacă ar vrea să protejeze mediul s-ar lua măsuri împotriva defrişărilor ilegale a mii de ha de pădure", răspunde un alt cititor.

„Băi frate,ăla cu Dacia de 20 de milioane luată în rate este penibil. De ce oare credem noi românii că a avea maşină este un drept? Când o să ne iasă comunismul din cap? Vă daţi voi seama în ce stare tehnică va fi maşina aia dacă nu este deja,in condiţiile în care o plăteşte în rate!!! Pericol public. Păcat că legea nu a interzis utilizarea maşinilor mai vechi de 10 ani şi basta", a comentat şi Alice.

CITIŢI ŞI:

Cum poate ajunge o Dacie de la 2.000 de lei la 15.000 de lei în câteva zile

Spune-ţi şi tu părerea aici despre noua taxă auto.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite