Cinci tineri din Ploieşti au fost prinşi de poliţişti după ce au furat şi incendiat un autoturism VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urmă cu două săptămâni, cinci tineri din Ploieşti au sustras un autoturism din zona Bariera Bucov, pe care apoi l-au incendiat, distrugându-l în întregime. Poliţiştii i-au depistat şi îi cercetează pentru furt calificat.

În  noaptea de 9 februarie, în zona Gării de Nord din Ploieşti, a fost găsit un autoturism incendiat, căruia îi lipseau elementele de identificare. În dimineaţa zilei următoare, un ploieştean a reclamat la Poliţie dispariţia maşinii proprietate personală, pe care o parcase în apropierea blocului, în zona Bariera Bucov.

Poliţiştii au efectuat cercetări şi au stabilit că autoturismul găsit incendiat este chiar cel reclamat ca fiind furat. În doar câteva zile au fost identificaţi şi principalii suspecţi de comiterea faptei. Este vorba despre cinci tineri, cu vârste între 23 şi 29 de ani. Toţi sunt domiciliaţi în Ploieşti, nu au antecedente penale şi nici ocupaţie.

În urma percheziţiilor efectuate la domiciliile acestora au fost găsite mai multe piese auto aparţinând maşinii furate. Trei dintre făptaşi sunt cercetaţi în libertate pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi distrugere prin incendiere.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite