Cepulis nu se mai întoarce la CSU Asesoft

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arvydas Cepulis, dreapta. Foto Adevărul
Arvydas Cepulis, dreapta. Foto Adevărul

Lituanianul Arvydas Cepulis nu va mai evolua pentru campioana CSU Asesoft în sezonul viitor. Balticul a acceptat oferta unei echipe din ţara sa natală şi a semnat deja un contract valabil pe 6 luni.

„Ne mai gândim asupra celui de-al şaselea jucător străin pe care îl vom legitima, dar vă pot spune sigur că nu este vorba despre Cepulis. El şi-a dat acordul pentru a rămâne în Lituania şi, în funcţie de parcursul nostru din EuroChallenge, în prima parte a sezonului, vom vedea dacă se pune problema transferului său pentru retur", a declarat preşedintele executiv al lui CSU Asesoft, Ionuţ Georgescu pentru csuasesoft.ro.

În acest moment, lotul campioanei numără 5 jucători de peste hotare: Aleksandar Vlahovic, Darius Hargrove, Robert Nyakundi, Vukasin Mandic şi Vladimir Tica. Un al şaselea baschetbalist străin s-ar putea alătura Asesoftului în Serbia, unde ploieştenii vor petrece următoarele două săptămâni.

„În funcţie şi de randamentul pe care Nyakundi îl va oferi pe poziţia 4, vom decide dacă vom mai aduce sau nu o extremă de forţă. Americanul este un jucător valoros, nici nu se pune problema, dar o hotărâre în acest sens o vom lua după primele partide amicale", a completat Ionuţ Georgescu pentru sursa citată.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite