S-a deschis cel mai mare parc de distracţii de pe Valea Prahovei. Numai astăzi turiştii au acces gratuit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi s-a deschis Fun-Park-ul din Buşteni, care se întinde pe o suprafaţă de 14.000 de metri pătraţi şi a cărui investiţie este evaluată la peste două milioane de euro.

Acest parc de distracţii este dotat cu o pârtie pentru începători, pe care se află o instalaţie de transport pe clablu, adică un baby lift.

De asemenea, în parc mai există şi o instalaţie de tubing, cu ajutorul căreia copiii pot ajunge cu sănuiţele gonflabile pe o pârtie de tubing.

Un carusel şi un tobogan pentru sănuiţe gonflabile completează oferta generoasă a acestui parc de distracţii.

Iarna e ca vara

„Fun Park-ul va fi dotat pe viitor şi cu o suprafaţă de gazon artificial, astfel că toate aceste sporturi vor putea fi practicate şi pe timpul verii", explică Ion Vasilescu, şeful Direcţiei Programe din cadrul Primăriei Buşteni.

Acesta mai spune că şi panoul de escaladă pe gheaţă care este montat pe timpul iernii la Buşteni va fi înlocuit, vara, cu un panou similar, pentru cei interesaţi de acest sport şi în sezonul estival.

Turiştii dar şi localnicii au acces gratuit astăzi, în Fun Park, putând folosi oricare dintre cele patru instalaţii destinate copiilor şi adolescenţilor.

Începând de mâine, însă, o singură utilizare a uneia dintre aceste instalaţii costă 10 lei de persoană.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite