Cel mai mare Open de Şah din ţară începe mâine la Sinaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În perioada 13 - 14 august 2010, Primăria în parteneriat cu Federaţia Română de Şah, organizează la Casino prima ediţie a Open Şah Sinaia.

 "Mă bucur că Federaţia Română de Şah a ales să organizeze această competiţie la Sinaia. Este o nouă provocare pe care ne-o asumăm. Sinaia are o natură sănătoasă, iar acum are şi o competiţie a minţilor sănătoase", a declarat primarul Vlad Oprea.  

Turneul este cel mai mare open de şah rapid din România şi din estul Europei. Se va desfăşura în sistem elveţian, pe parcursul a nouă runde de joc şi vor participa mari maeştri naţionali şi internaţionali.

De asemenea, în paralel cu openul principal se va desfăşura un concurs pentru copii cu vârsta de cel mult 12 ani. Numărul total al participanţilor este estimat la 150 - 200 de persoane.

Pentru cei care participă la Open General, durata unei partide va fi de 15 minute, având 10 secunde pe mutare, iar în concursul pentru copii o partidă va avea 20 de minute. Premiile constau în bani, cupe, medalii şi diplome, iar termenul limită de înscriere este 13 august, ora 15.00.

             

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite