Ce spectacole vedem săptămâna viitoare la Teatrul “Toma Caragiu” din Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima săptămână  din aprilie aduce spectacole pentru toate vârstele la Teatrul "Toma Caragiu" din Ploieşti.  

În zilele de 4 şi 5 aprilie, de la ora 11.00, cei mici sunt invitaţi în sala de spectacole a Teatrului "Toma Caragiu" să-l vadă pe "Pinocchio".

Miercuri, 6 aprilie, copiii mai au parte de o surpriză. La ora 11.00 se va juca "Alibaba şi cei 40 de hoţi". Adulţii sunt aşteptaţi şi ei la teatru, în aceeaşi zi, când, de la ora 18.30, se va pune în scenă "Billy  din Aran". Plină de personaje extraordinare şi răsturnări neaşteptate de situaţie, piesa promite să-şi poarte publicul în călătoria de descoperire, nebunească şi plină de speranţă a personajului Billy Şchiopul.

Joi, 7 aprilie, de la 18.30, iubitorii de teatru o vor cunoaşte pe "Regina frumuseţii din Leenane"-un amestec de comedie neagră, melodramă, groază şi tragedie sumbră.

Ploieştenii sunt invitaţi vineri, 8 aprilie,de la 18.30,  la "Bonsoir, Paris!"- un spectacol de succes, pasional, care propune un repertoriu muzical şi coregrafic de mare virtuozitate şi calitate artistică.

Pe 9 aprilie, de ora 18.30, se joacă "D-ale carnavalului", iar duminică, 10 aprilie, se vor pune în scenă piesele "Mereu învinşi" (ora 18.30) şi " Fantoma din Canterville" (ora 11.00).

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite