Câștigătorul ia totul! X-treme Brothers, în finala live de la „Românii au talent“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Frații Laurențiu și Valentin Coman și Ionuț Dobre, adică tupa de acrobați X-treme Brothers, vor lupta vineri seară pentru marele premiu de 120.000 de euro, dar și pentru titlul de cei „mai talentați români"

După o calificare cu brio, în prima semifinală, cu cel mai mare număr de voturi din partea telespectatorilor, prahovenii de X-treme Brothers visează și la titlul suprem.

Pentru aceasta, vor încerca, încă o dată, să uimească publicul cu un număr de echilibristică și forță, în finala de vineri seară a show-ului „Românii au talent".

Vedeți aici mai multe fotografii cu mișcările executate de acrobați

Frații Coman sunt din orașul Băicoi, iar Ionuț Dobre din Câmpina, și toți trei și-au câștigat existența până acum în afara României, în circuri private și chiar la cules de măsline, în cazul lui Ionuț.

După ce s-au întors în România, Larry, Piciu și Vali au pus la punct numărul de echilibristică pe stativul special care a impresionat, până acum, juriul și telespectatorii.

Laurențiu a concurat cu ruptură de menisc în celelalte faze ale competiției și o va face și vineri seară pentru că o intervenție chirurgicală ar însemna o pauză sportivă îndelungată.

X-treme Brothers sunt susținuți și de acasă. „Ne dorim să câștige pentru că îi apreciem foarte mult. Sunt băieți modești, cu bun-simț, cum rar mai găsești în ziua de azi. S-au antrenat foarte mult, iar munca lor merită răsplătită", ne-a spus Silviu Fenic, viceprimarul orașului Băicoi.

15 concurenți vor lupta în finală pentru premiul de 120.000 de euro.

La ediția anterioară, ploieșteanul Valentin Dinu, s-a clasat pe locul III în finala de la „Românii au talent“. Acesta a fost pe podium alături de Narcis Ianău şi Adrian Ţuţu, marele câştigător al show-ului de talente.

Citiți aici despre Valentin Dinu

Concursul a fost o adevărată trambulină muzicală pentru Valentin Dinu, care a scos o melodie cu Andra și a susținut mai multe concerte.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite