Ploieşti: Astăzi începe „Festivalul Castanilor”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ploieşti: Astăzi începe „Festivalul Castanilor”
Ploieşti: Astăzi începe „Festivalul Castanilor”

Astăzi la ora 16.30 are loc la Teatrul „Toma Caragiu” concursul de interpretare a muzicii folk

Concursul va fi urmat de recitaluri susţinute de interpreţii Maria Gheorghiu, Dinu Olăraşu, Grupul Emeric Set, din care face parte şi Răzvan Krivaci, câştigătorul Trofeului Cerbul de Aur 2008.

Mâine de la ora 16.00 are loc o întâlnire care a organizatorilor cu concurenţii dar şi cu spectatorii în foaierul teatrului. Începând de la ora 18.00 este programată Gala Laureaţilor în care vor fi decernate premiile tinerilor care au fost desemnaţi câştigătorii de anul acesta ai festivalului de folk. În încheierea acestui moment vor susţine recitaluri Paul Arva, care este laureatulul ediţiei din 2008 a festivalului, Gheorghe Gheorghiu, Mircea Vintilă & Brambura. 

Duminică, începând de la ora 17.00, va avea loc Gala Aniversară a „Festivalului Castanilor In memoriam Gabi Dobre” pe esplanada Palatului Culturii. În această locaţie vor concerta câţiva dintre laureaţii ediţiilor precedente, urmaţi de nume deja consacrate ale muzicii folk atât pe plan local cât şi naţional. Astfel, pe scena din faţa Palatului Cuturii vor concerta, pe rând, Bogdan Grosu,  Nicu Zota, Iuian Anghel, Ovidiu Scridon, Grupul „Unde”,  Grupul „Nu acum”, Vasile Şeicaru, Ducu Bertzi & Mihai Neniţa, Mircea Baniciu, Nicu Alifantis & Zan. 

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite