Ploieşti: Casa Căsătoriilor se poate închiria pentru 15.500 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Imobilul de pe Bulevardul Independenţei poate fi închiriat contra unei sume de 17 euro pe metru pătrat.

Imobilul în care, până anul trecut,  zeci de mii de ploieşteni şi-au jurat dragoste veşnică a fost scos la închiriat. Moştenitorii foştilor proprietari nu s-au înţeles cu reprezentanţii municipalităţii pentru vânzarea clădirii, astfel că şi expirarea vechiului contractului de închiriere,  Serviciul Public Comunitar de Evidenţă a Persoanei a fost mutat în Palatul Administrativ.
 
Se doreşte un singur chiriaş
La sfârşitul anului trecut, Casa Căsătoriilor a fost cumpărată de o firmă din Bucureşti care acum scoate clădirea la închiriat. Preţul cerut de actualul proprietar este de 17 euro/metru pătrat, acesta angajându-se să renoveze atât interiorul cât şi exteriorul clădirii.

„Se doreşte un chiriaş serios, cu posibilităţi financiar, pentru a se încheia un contract de închiriere pe minimum cinci ani. Este de preferat închirierea întregului spaţiu de 915 metri pătraţi, care este compus din subsol, parter şi etaj, unui singur client. Acestea ar putea deschide fie un restaurant, fie un spaţiu office”, ne-a declarat Marius Dragomir, broker asociat al firmei imobiliare care se ocupă de închirierea imobilului.

Sumă record
Deşi în faţa clădirii, de pe Bulevardul Independenţei, există un panou pe care scrie „de închiriat”, nu este scoasă din calcul nici varianta vânzării clădirii. „Am avut un client care dorea să cumpere acest spaţiu, înă nu s-a înţeles cu proprietarul. Un preţ de pornire pentru vânzarea clădirii este de două milioane de euro. Însă, pe client îl interesează foarte mult închirierea”, a mai precizat Marius Dragomir.

Chiria cerută de către proprietari muncipalităţii a fost de 5.000 de euro pe lună, sumă considerată prea mare pentru bugetul local. Între timp chiria a ajuns la 15.500 de euro pe lună.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite