Canicula face victime pe şoselele din Prahova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe evenimente rutiere deosebit de grave au avut loc în ultimele zile pe drumurile din judeţ,  din cauza canciulei. Unii şoferi au adormit la volan, toropiţi de căldură

Cinci persoane şi-au găsit sfârşitul pe şoselele din judeţ în accidente care au avut loc în ultimele cinci zile. Majoritatea  evenimentelor  rutiere grave s-a produs, susţin reprezentanţii poliţiei rutiere, pentru că şoferii au adormit la volan, toropiţi de căldură, sau pentru că nu au adaptat viteza la condiţiile de trafic. Ieri, un tânăr de 21 de ani din Măgurele a decedat după şoferul autoturismului în care se afla a pierdut controlul volanului şi s-a înfipt într-un cap de podeţ, pe DN1A.

Tot ieri, o autoutilitară a căzut în prăpastie în zona Posada. Conducătorul auto a adormit la volan. Sâmbătă, şoferul unei Skoda a încercat să depăşească o  combină agricolă, dar a intrat în coliziune cu un motoscuter care venea pe sens opus. Bărbatul care conducea vehiculul a murit pe loc. Pe fondul căldurii excesive, vineri, doi biciclişti au ajuns în stare gravă la spital, fiind implicaţi şi ei în două accidente rutiere care au avut loc în zona localităţii Telega şi în Ploieşti.

Trei morţi la Cornu

Cel mai grav eveniment rutier din  perioada de cod galben de caniculă a avut loc joi. Trei oameni au murit într-un accident pe DN1, la Cornu. Potrivit poliţiştilor, şoferul unui Renault a făcut congestie cerebrală din cauza caniculei, a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, izbindu-se frontal de un Nissan care circula regulamentar.

Poliţiştii rutieri îi sfătuiesc pe şoferi ca, în zilele caniculare, să folosească instalaţiile de climatizare şi, la primele semne de oboseală, să oprească în locuri sigure şi să se odihnească.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite