Candidatul USL care vrea să ia pulsul alegătorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
De când s-a înscris în PSD, Andrei Sava are un nou model politic: Victor Ponta
De când s-a înscris în PSD, Andrei Sava are un nou model politic: Victor Ponta

Un candidat USL pentru Camera Deputaţilor într-un colegiu din Ploieşti a amplasat în oraş 11 corturi pe care apar sigla USL, numele şi fotografia sa, precum şi cele ale colegului său care candidează pentru Senat în acelaşi colegiu. Candidatul Andrei Sava spune că vrea să ia pulsul alegătorilor.

Deputatul PSD Andrei Sava, candidat din partea USL pentru Camera Deputaţilor în Colegiul 12, care include zona de nord şi o parte din centrul municipiului Ploieşti, a amplasat în oraş, înainte de începerea campaniei, 11 corturi pe care apar, alături de sigla USL, numele şi fotografia sa, dar şi numele şi fotografia senatorului Daniel Savu, care candidează tot din partea USL în acelaşi colegi, la Senat, notează Mediafax.

Deputatul Andrei Sava a declarat că a instalat cele 11 corturi pentru ca ploieştenii să vină să spună ce probleme au.

"Am nevoie să ştiu care sunt problemele oamenilor, să iau pulsul lor şi să ştiu cum pot rezolva aceste probleme. În acest sens, la fiecare cort există o fişă pe care cetăţenii sunt invitaţi să o completeze", a afirmat Andrei Sava, potrivit Mediafax.

Întrebat dacă nu ştie deja care sunt problemele în colegiul în care candidează, având în vedere că este de patru ani deputat în acelaşi colegiu, Andrei Sava a spus că ştie şi că a acordat audienţe în mandatul pe care îl încheie, dar, "din păcate", la o sesiune de audienţe nu a putut sta de vorbă decât cu unul, cel mult doi alegători.

În plus, Sava a spus că situaţia s-a schimbat, Guvernul s-a schimbat şi că acest lucru influenţează şi situaţia celor din colegiu.

Andrei Sava a fost ales în anul 2008 deputat din partea PDL, iar anul acesta s-a înscris în PSD.

La rândul său, senatorul Daniel Savu, ale cărui nume şi fotografie apar pe corturile instalate în zona de nord şi centru a Ploieştiului a declarat că iniţiativa privind amplasarea corturilor aparţine colegului său, candidat pentru Camera Deputaţilor, dar că el a fost de acord ca numele său să apară.

Savu a mai spus că respectivele corturi, despre care nu ştie câte sunt, au rolul "de a-i informa pe cetăţeni" în prag de alegeri.

Daniel Savu a ţinut să precizeze că "totul este legal", că nu ar face nimic care să încalce legea şi că a întrebat la Primărie şi la Poliţie dacă astfel de corturi sunt legale încă de acum patru ani, când Roberta Anastase a avut o iniţiativă similară tot în Ploieşti.
Campania electorală pentru alegerile parlamentare va începe în 9 noiembrie.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite