Ploieşti: Cadouri pentru vizitatorii standului staţiunii Sinaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ploieşti: Cadouri pentru vizitatorii standului staţiunii Sinaia
Ploieşti: Cadouri pentru vizitatorii standului staţiunii Sinaia

De astăzi şi până pe data de 18 octombrie, Primăria oraşului Sinaia va participa la Târgul de Turism al României care are loc în Pavilionul Central din cadrul Complexului Expoziţional Romexpo.

În urma participării la Târgul din luna martie 2009, când Primăria Sinaia a câştigat Marele Premiu, Ministerul Turismului a pus la dispoziţie, cu titlu gratuit, spaţiul pentru amenajarea standului staţiunii Sinaia. Vizitatorii standului staţiunii de pe Valea Prahovei vor primi taloane cu care vor putea beneficia, prin tragere la sorţi, de câte o călătorie dus-întors cu telegondola şi vouchere oferite din partea agenţilor de turism, celor interesaţi de ofertele lor, prin care vor obţine discount la cazare şi masă sau diferite gratuităţi la serviciile oferite.

“Este pentru a doua oară în acest an când Sinaia participă ca o echipă la Târgul de Turism. Consider că prezentarea unei oferte turistice unitare, reprezintă  un alt pas important, pe care îl facem împreună pentru promovarea oraşului nostru”, a declarat primarul Vlad Oprea.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite