CURAJ EXTREM. Un ploieştean în scaun cu rotile escaladează Munţii Bucegi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
"Crosul vointei" are loc pe traseul Sinaia (Cuibul Dorului)-Babele (foto ADS Brasov)
"Crosul vointei" are loc pe traseul Sinaia (Cuibul Dorului)-Babele (foto ADS Brasov)

Pe traseul Sinaia (Cuibul Dorului) - Babele, are loc, astăzi, "Crosul voinţei" eveniment ce se desfăşoară sub deviza "Vreau, pot, reuşesc!". Un bărbat în vârstă de 65 de ani, ploieşteanul Mihai Ion Coroianu, încearcă să parcurgă o distanţă de 20 de kilometri.

Pensionarul Mihai Coroianu va "escalada" munţii într-un cărucior clasic pentru persoane invalide, acesta având ambele picioare amputate. Se estimează că întregul traseu va dura mai mult decât era preconizat şi că pensionarul va ajunge la destinaţie în mai mult de nouă ore.

Organizatorul evenimentului, Bogdan Duţescu, a declarat pentru bestfm.ro că jumătate din traseul care va fi parcurs, în vârf de munte, este pe un drum accidentat.

"La începutul lunii iulie, acesta a mai parcurs o distanţă considerabilă, tot în cărucior, în zona staţiunii Cheia. Astăzi începe ceea ce noi am numit "Crosul voinţei", organizat special pentru domnul Coroianu. Îi vor fi alături, tot timpul, salvamontişti şi jandarmi, pentru a preveni eventualele incidente", a precizat Bogdan Duţescu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite