CSU Asesoft „rulează“ și la Cinema Patria Ploiești

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un film cu totul aparte va rula în acest weekend la Cafeneaua 3 D din Ploiești.

Suporterii echipei de baschet CSU Asesoft vor putea retrăi momentele din 9 şi 10 aprilie 2005, când echipa de suflet a Ploieștiului scria o pagină de istorie. Baschetbaliștii treceau de Banvit (Turcia), în semifinale, şi de Lokomotiv Rostov (Rusia), în finală, pentru a deveni prima echipa din România câştigătorea a unei competiţii inter-cluburi europene - FIBA Europe Cup.

La şase ani şi trei luni distanţă de la acea izbândă, clubul CSU Asesoft invită toți ploieștenii, pe 9 şi 10 iulie, de la ora 12.00, la Cinema Caffe 3 D din Ploieşti pentru a rememora aceste clipe.

„În limita a 60 de persoane, ploieştenii vor putea rememora cele mai importante clipe ale finalei cu Lokomotiv Rostov, şi, de asemenea, vor avea posibilitatea să vadă imagini în premieră de la petrecerea organizată în cinstea campionilor", au spus oficialii clubului.

15 lei, prețul unui bilet

Şi întrucât asemenea momente nu pot fi savurate decât alături de o parte dintre eroii acelor vremuri, la premiera peliculei "Clipe de glorie" vor fi prezenţi Cătălin Burlacu, Levente Szijarto şi Sorin Hartman. Preţul unui bilet de intrare la film este de 15 lei. În cazul în care numărul celor care vor dori să vizioneze acest film va depăși capacitatea sălii pentru cele două proiecții, vor mai fi programate și alte vizionări, în același week-end sau în week-end-ul următor.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite