CSU Asesoft Ploieşti a pierdut aseară meciul cu BC Khimik Yuzhny

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CSU Asesoft a pierdut prima confruntare cu ucrainienii de la BC Khimik Yuzhny, 83 la 90, din runda de calificare pentru grupele Eurochallenge. Dubla manşă se mută însă la Ploieşti, acolo unde într-o atmosferă vulcanică promisă de fani, Burlacu şi compania vor încearca să schimbe faţa acestui duel.

BC Khimik Yuzhny a terminat stagiunea precedentă a Superligii Ucrainiene pe poziţia a 10-a a ierarhiei, ratând astfel şansa accederii în playoff.

Alb-albaştrii au început perfect partida de la Yuzhny. Jason Westrol şi Doneal Mack au avut o viteză în plus faţă de adversari, în primele secvenţe ale jocului. Tudor a coordonat perfect atacurile ploieştene, iar defensiva a recuperat foarte multe mingii.
De partea cealaltă, talia net superioară a pivoţilor, dar şi intercepţiile unor jucători precum Popov sau Millage au ţinut gazdele aproape.

Qarraan a ratat o şansă enormă de a duce Asesoftul în avantaj, cu 3 minute şi 50 de secunde înaintea terminării partidei, extrema americană fiind blocată în momentul lay-up-ului. Practic, această ratare uriaşă a reprezentat momentul psihologic al întâlnirii, gazdele gestionând perfect sfârşitul.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite