Primul eşec pentru CSU Asesoft Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu un Ionel Dodoc în zi de graţie, dar şi cu doi americani care au punctat, împreună, de 7 ori din spatele semicercului, SCM Craiova a provocat primul eşec Asesoftului (85-83). Chiar şi în aceste condiţii, campionii rămân pe prima poziţie a ierarhiei, după ce U Mobitelco a pierdut, surprinzător, la Târgu Jiu, duelul cu Energia.

Elevii lui Arnautovic au început bine partida, conştineţi de faptul că absenţele lui Westrol şi Qarraan pot cântări destul de mult, cel puţin din punct de vedere fizic. Oltenii au replicat prin Wohlebb, fostul echipier al celor de la CSU Braşov găsind cu lejeritate drumul spre coş din spatele semicercului.

Sfertul decisiv a aparţinut craiovenilor care au pus chiar şi 7 lungimi distanţă pe tabelă (77-70, min. 36), dar Burlacu şi compania nu au cedat lupta în niciun moment. Din tabăra gazdelor, Ionel Dodoc a terminat confruntarea cu 11 puncte, ploieşteanul având un procentaj de 100% din spatele semicercului (3/3). Ronell Wooten a adăugat 19 puncte, în timp ce Wohlebb a fost principalul realizator al partidei, cu 25 de puncte.

Alb-albaştrii se menţin pe prima poziţie şi primesc, la mijlocul săptămânii viitoare, replica lui CSM Bucureşti, în Sala Olimpia.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite