CSU Asesoft – Politehnica Iaşi, partitura celor din linia a doua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Asesoft îşi va odihni o parte din titulari. Foto arhivă Adevărul Ploieşti
Asesoft îşi va odihni o parte din titulari. Foto arhivă Adevărul Ploieşti

Partida de sâmbătă seară reprezintă o bună propagandă adusă viitorului baschetului românesc. Ambele echipe au în componenţă câţiva jucători tineri, de perspectivă, care au luat deja contact cu echipele naţionale de juniori ale României.

Chiar dacă decalajul valoric între cele două formaţii este unul considerabil, CSU Asesoft nu va forţa, neapărat, depăşirea pragului celor 100 de puncte înscrise, obiectivul vicecampioanei fiind acela de a acorda şanse egale tuturor celor ce vin din linia a doua.

Dacă în cazul Politehnicii, lotul este format în proporţie de peste 90% din baschetbalişti crescuţi în propria pepinieră, mulţi dintre ei la primul lor an în Divizia A, regula se schimbă în cazul lui CSU Asesoft. Arnautovic va odihni o parte dintre titulari şi le va acorda credit jucătorilor mai puţin folosiţi în partidele de până acum, antrenorul vicecampioanei urmând a folosi diverse formule de echipă, în vederea unei mai bune cristalizări a relaţiilor de joc. Căpitanul Cătălin Burlacu nu va fi inclus pe foaia de joc, locul acestuia urmând a fi luat de israelianul Kazarnovki, care va bifa, cu această ocazie, primul său meci în tricoul Asesoftului.

csuasesoft.ro

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite