CS Mioveni-Petrolul 0-0. Vezi reacţiile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele două echipe s-au anulat reciproc (foto: fcpetrolul.ro)
Cele două echipe s-au anulat reciproc (foto: fcpetrolul.ro)

Petrolul şi CS Mioveni au încheiat la egalitate un meci în care niciuna din cele două nou-promovate n-a fost dispusă să rişte. Aşa că s-a încheiat 0-0, nimic la nimic, dar „lupii" deja se pot mândri că şi-au creat o serie de invincibilitate, extinsă acum la trei meciuri

Posibilitatea unei înfrângeri, în faţa unei contracandidate la evitarea retrogradării, a atârnat prea mult, pentru ambele echipe, care s-au mulţumit să-şi distrugă una alteia acţiunile de atac. Petrolul a obţinut un rezultat de egalitate, duminică seară, după meciul de la Mioveni. Gazdele au avut atacurile mai clare în prima repriză, însă Zimmerman s-a opus foarte bine în două rânduri, în minutele 8 şi 37, în faţa lui Coşereanu. Portarul „lupilor“ a rămas spectator la un şut puternic expediat de acelaşi Coşereanu pe finalul meciului, însă atunci bara s-a opus. Oaspeţii trecuseră şi ei pe lângă gol în două rânduri. Komazec a ratat ţinta după un şut de la 16 metri,  în minutul 66, iar Bărbulescu a reuşit o reluare din apropierea porţii, respinsă miraculos de către Popescu, în minutul 86.

E bine şi nu prea

„A fost un meci slab, între două echipe care se luptă pentru salvarea de la retrogradare. Ne-am atins obiectivul, acela de a pleca neînvinşi de aici, dar, cu mai multă atenţie, puteam obţine chiar toate cele trei puncte. Rezultatul este unul echitabil, însă nu sunt mulţumit de modul în care am jucat. Ne-am propus minimum 4 puncte din dubla cu Voinţa Sibiu şi CS Mioveni, le-am obţinut, dar ne aşteaptă un program infernal până la finalul turului", a declarat Valeriu Răchită, managerul Petrolului.

Găsiţi AICI toate informaţiile înainte de confruntarea Astra-Petrolul din Cupa României.

„Este un punct dătător de speranţe. Echipa a jucat bine, am avut multe ocazii, dar nu le-am fructificat. Semne bune anul are cu jocul pe care l-am făcut astăzi. Sper să spargem ghinionul în perioada următoare. Astăzi se putea mai mult. Petrolul a avut o singură ocazie. Mioveniul a început să joace ca o echipă", a declarat Mihai Stoichiţă, antrenorul gazdelor.

CS Mioveni - Petrolul Ploieşti 0-0

CS Mioveni: Popescu - Voicu, Iordache, Olteanu, Crăciun - Enache (71 Ayza), V. Gheorghe (83 Dina), Mărgăritescu, Coşereanu - Dică (cpt), Neaga (61 Cl. Ionescu). Antrenor: Mihai Stoichiţă.

FC Petrolul: Zimmermann - Tudor, Sipovic, Melinte, P. Stoica - V. Negru (80 Bărbulescu), Enescu - Străuţ (55 Komazec), Fl. Dumitru (cpt), Stojimirovic (72 Borza) - Opriţa. Antrenor : Valeriu Răchită.

Cartonaşe galbene: Voicu, V. Gheorghe, Mărgăritescu/Tudor, Stojimirovic, Melinte, Zimmermann.

Au arbitrat: Robert Dumitru - Stelian Slabu şi Dragoş Iliescu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite