CONDAMNARE 3 ani cu suspendare în cazul Penescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cornel Penescu
Cornel Penescu

Cei patru inculpaţi din dosarul de corupţie din fotbal, în frunte cu fostul finanţator de la FC Argeş, Cornel Penescu, au fost condamnaţi, marţi, de Tribunalul Prahova, la trei ani cu suspendare

Cornel Penescu, fost patron al clubului FC Argeş, Ionică Serea, Marius Martiş, foşti arbitri, şi Liviu Făcăleaţă, considerat mâna dreaptă a lui Penescu, au primit, marţi, de la magistraţii Tribunalului Prahova, pedepse de trei ani cu suspendare. Cei patru erau implicaţi într-un dosar de corupţie în fotbal instrumentat de DNA.

După un lung şir de înfăţişări, procesul s-a încheiat cu soluţia condamnării celor patru. Pedepsele, pentru fiecare în parte, sunt de trei ani cu suspendare, sub supraveghere judiciară, pentru fapte de corupţie, inculpaţii primind şi un termen de încercare de doi ani. În acest dosar, Serea fusese acuzat de DNA că ar fi primit mită de 21.000 de dolari de la fostul patron al Argeşului pentru a ajuta echipa piteşteană la un meci contra Stelei, disputat în primăvara lui 2009, iar Martiş era acuzat de complicitate.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite