SURPRIZĂ! CFR Cluj – Petrolul 1-1. Vezi reacţia lui Răchită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Declaraţiile date înainte de meci, care au stârnit amuzamentul multora, s-au adeverit duminică seară. Petroliştii au jucat curajos la Cluj şi au smuls un egal, după ce a deschis scorul în minutul 19. Citiţi aici reacţia lui Vivi Răchită

Petroliştii au început cu obişnuitul 4-2-3-1, însă inedită a fost alegerea ca mijlocaşul Vali Negru să fie cel mai avansat jucător. Susţinut din spate de Borza şi Opriţa, acesta le-a dat ceva de lucru fundaşilor clujeni. Deschiderea scorului a venit, însă, dintr-o fază fixă. Peralta a făcut henţ în careu, şutul lui Borza a fost parat de portar, însă tot mijlocaşul „lupilor" a fost pe fază şi a împins mingea în poartă.

Clujenii au ieşit la atac, însă n-au reuşit decât un gol, în minutul 59, după o suită de driblinguri hipnotizante ale lui Weldon în marginea careului. Mingea s-a scurs până la De Zerbi, care a şutat din prima la colţul lung pentru 1-1.

La partida de la Cluj au asistat aproximativ 6.000 de spectatori, dintre care 350 de fani ploieşteni. În minutul 33, maseurul formaţiei clujene, Iosif Mureşan, a fost trimis în tribună pentru proteste. Bastos a fost şi el avertizat de arbitru, la aproape 20 de minute după ce fusese scos de pe teren.

„Sunt mulţumit de rezultat, e obţinut cu muncă multă şi puţine şanse, pe terenul unei echipe puternice. Sunt cei mai bine organizaţi şi, din punctul meu de vedere, sunt principalii favoriţi la câştigarea titlului. E un punct obţinut pe terenul principalei favorite la titlu. Mă bucur că am reuşit să ne reabilităm după umilinţa cu Dinamo. Opt puncte e un bilanţ promiţător pentru o nou-promovată", a declarat Valeriu Răchită, managerul Petrolului.

CFR Cluj - Petrolul Ploieşti 1-1 (0-1)

Marcatori: De Zerbi (59) / Borza (19)

CFR Cluj: Beto - Panin (G. Mureşan '82), Cadu, Nuno Diogo, Camora - Peralta, Renan - Sougou, Ronny (Kapetanos 73), Bastos (De Zerbi 55) - Weldon. Antrenor: Jorge Costa.

Petrolul: Zimmerman - Tudor, Sipovic, Melinte, P. Stoica - Bărbulescu (Petrovic 88), Enescu, - Opriţa, Fl. Dumitru (Stojimirovic 72), Borza (Milea 57) - V. Negru. Antrenor: Valeriu Răchită.

Cartonaşe galbene: Cadu (62), Beto (77), Bastos (79) / Sipovic (14), Melinte (29), Zimmermann (89)

Arbitri: Ovidiu Haţegan - Octavian Şovre, Adrian Ghinguleac

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite