Burse pentru tinerii din Ploiești pentru dezvoltare personală prin artă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La cursuri sunt așteptați tineri cu vârste între 7 și 18 ani. Foto Adevărul
La cursuri sunt așteptați tineri cu vârste între 7 și 18 ani. Foto Adevărul

20 de  tineri cu vârste cuprinse între 7 și 18 ani vor fi sprijiniți de Asociația pentru Initiațivă și Dezvoltare Continuă pentru a urma un curs gratuit de pictură și modelaj artistic.

Tinerii vor fi îndrumati de Grațiela Moise, licențiată în Arte plastice, decorative şi design, cu peste 10 ani de experiență în domeniu. Toate resursele necesare participării la curs sunt puse la dispoziție de către asociatie.

În cadrul Clubului de Artă vor fi organizate ședințe de 100 minute, o dată pe săptămână.

Tinerii interesați trebuie să trimită o cerere la adresa office@acumaidc.ro cu datele de contact și motivul pentru care își doresc să urmeze acest curs.

Asociația pentru Initiațiva și Dezvoltare Continuă (A.I.D.C.) are ca misiune dezvoltarea serviciilor de calitate și a mecanismelor de soluționare a problemelor pentru a pune în valoare, a promova și a susține potențialul uman din cele mai diversificate contexte și etape de viață.

Până în prezent, AIDeCe a demarat proiectul de înființare a unui centru de resurse pentru tineri în Ploiești și a unui program de îngrijire a bătrânilor la domiciliu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite