Buletinele de vot din Prahova costă câteva sute de mii de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Costurile alegerilor locale se ridică în acest an la câteva sute de mii de lei în Prahova, unul dintre cele mai populate judeţe din ţară. Numai tipărirea buletinelor de vot ajunge la aproape 300.000 de lei

Prefectura Prahova a lansat, săptămâna trecută, procedura de achiziţie pentru a desemna societatea care se va ocupa de tipărirea buletinelor de vot de la alegerile locale din această vară. Instituţia a alocat suma de aproximativ 275.000 de lei pentru tipărirea buletinelor de vot pentru alegerea preşedintelui Consiliului Judeţean, a consilierilor judeteni, a primarilor şi a consilierilor locali, conform datelor publicate pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice.

Licitaţia offline va avea loc la data de 30 aprilie 2012, până la care firmele interesate trebuie să depună o garanţie de participare în valoare de 4.000 de lei. De asemena, ofertanţii trebuie să demonstreze că au avut o cifră de afaceri pe ultimii trei ani mai mare de 550.000 de lei. La ultimele alegeri, buletinele de vot din Prahova au fost tipărite la regia Monitorul Oficial.

Alegerile locale din acest an vor avea loc la 10 iunie, într-un singur tur.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite