Ploieşti: Duminică va fi un spectacol ca pe Broadway

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Supershowul „Broadway via Ploieşti” va fi pus în scenă la teatrul "Toma Caragiu" de la ora 19.00

Teatrul „Toma Caragiu” Ploiesti prezintă duminică de la ora 19.00 spectacolul de revistă „Broadway via Ploieşti”.

Pe un text scris de Cornel Udrea şi coregrafiat de Marcela Ţimiraş, spectacolul aduce la rampa 5 tablouri de mari dimensiuni, din 5 foarte cunoscute musicaluri americane.

În cadrul piesei, soliştii vor interpreta mai multe piese muzicale realizate având la bază cunoscute refrene americane, din piese prezentate pe celebra scenă americană Broadway.

Merite deosebite
Un merit deosebit în realizarea acestei piese o are dirijorul Viorel Gavrilă, care se află în fruntea Orchestrei „Majestic”, dar şi Ovidiu Pascal, cel care a realizat decorurile din scenă.

Baletul „Majestic” şi formaţia instrumentală „Apollo”, alături de soliştii Nicoleta Matei, Aurelian Temişan, Daniel Iordăchioae, Ana-Maria Mirică şi actorii Mirel Mâneru, Ion Radu Burlan, Mihaela Duţu şi Rodica Alexandru întregesc distribuţia acestui spectacol.

„Broadway via Ploieşti” este un mare succes al anilor trecuţi, o piesă care a fost reluată de către actori pe scena ploieşteană la cererea publicului. Biletele pentru acest supershow sunt puse în vânzare la agenţia teatrală din pasajul pietonal situat în centrul municipiului.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite