Tăiţei şi sosuri periculoase, în magazinele Mega Image

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Magazinele Red Market fac parte din reţeaua Mega Image
Magazinele Red Market fac parte din reţeaua Mega Image

Autoritatea Naţională de Sănătate Veterinară şi Siguranţa Alimentelor a decis retragerea de urgenţă de pe piaţă a unor produse comercializate de reţeaua Mega Image. Sosurile şi tăiţeii în cauză erau comercializate în magazinele din Bucureşti, Braşov, Constanţa, Dâmboviţa, Ilfov şi Prahova.

Comisia Europeană a informat Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), prin intermediul Sistemului Rapid de Alertă pentru Alimente şi Furaje (SRAAF), cu privire la prezenţa unor alergeni periculoşi pentru anumite categorii de persoane sensibile la aceştia.

Este vorba de soia, nedeclarată în tăieţei instant cu aromă de creveţi din Belgia, origine Thailanda.

De asemenea, sosurile de soia şi creveţi din Belgia, origine Thailanda, conţin gluten.

Produsele retrase de pe piaţă sunt: sos vegetarian de ciuperci şi creveţi, sos dulce de soia, sos negru Supreme de soia, taieţei instant cu aroma de creveţi 60 g, tăieţei instant cu aromă de creveţi 70 g.

„Noi atenționăm persoanele sensibile la aceşti alergeni să nu consume aceste produse", a declarat Liviu RUSU, directorul general al Direcției Generale Siguranța Alimentelor din cadrul ANSVSA.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde peste 60 de supermarketuri.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite