Braşov: Razie în staţiunile montane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectorii Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), care activează în cadrul Comandamentului de Iarnă, au aplicat, marţi, sancţiuni contravenţionale în valoare de 7.400 lei, se arată într-un comunicat al ANSVSA

Inspectorii au verificat 21 de unităţi, din localităţile Predeal, Braşov, Săcele, Buşteni şi Azuga. Controalele au vizat unităţi cu diferite profile de activitate, printre care 10 restaurante, opt magazine alimentare, o pensiune turistică, o pizzerie şi un bistro.

În urma controalelor, inspectorii au constatat o serie de neconformităţi pentru care au aplicat 10 sancţiuni contravenţionale în valoare de 7.400 lei, 7 avertismente şi au retras de la comercializare 9 kg produse lactate neconforme.

Verificările au evidenţiat abateri privitoare la nerespectarea normelor sanitare veterinare privind depozitarea produselor alimentare,veselă neigienizată, etichetarea necorespunzătoare, întreţinerea necorespunzătoare a echipamentelor şi ustensilelor de lucru, lipsa identificării prin inscripţionare a spaţiilor din unitate şi a agregatelor frigorifice.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite