Blogerii din Prahova s-au întâlnit faţă în faţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prahovenii care îşi exprimă părerile pe blog nu mai sunt de mult un segment de nişă ci unul foarte activ şi implicat în viaţa comunităţii.

O demonstrează "Prahova Web Meet", un eveniment organizat aseară de bloggerii din Prahova, unul dintre singurele de acest gen din judeţ.

"Suntem la un început timid faţă de alte oraşe care au comunităţi mari de câteva sute de bloguri, dar vrem să demonstrăm că şi noi, blogerii din Ploieşti, şi nu numai, ci şi cei care avem afaceri online, putem să fim o voce in .ro.

Internetul este un teren destul de alunecos şi sălbatic, aşa că modul cel mai bun de a te descurca pe el este să experimentezi, iar apoi să-ţi împărtăşeşti experienţele cu alţii, la fel ca tine", ne-a declarat Dragoş Şchiopu, alias Haotik.ro, unul dintre organizatori şi, totodată, unul dintre cei mai activi blogeri din oraş.

Acţiune umanitară

Invitatul special a fost Zoso, Vali Petcu, unul dintre liderii blogosferei româneşti, iar invitaţii au discutat despre ce înseamnă un blog, cum trebuie citite blogurile, cum să îţi optimizezi blogul şi ce ar trebui făcut pentru lărgirea zonei de blog în Prahova şi nu numai.

"Există un trend despre care se vorbeşte mult în ultima vreme, că blogerii mari vor pierde teren în favoarea blogurilor locale, în special cele care tratează evenimente sau ştiri. Adică, dacă va porni mineriada de la Ploieşti, avem şanse mari ca noi, blogerii locali să scriem primii despre asta pentru că avem informaţii de la sursă", mai spune Dragoş Şchiopu.

La finalul discuţiilor, bloggerii au făcut karaoke, iar banii strânşi din intrarea la eveniment îi vor dona Asociaţiei de Sprijin a Copiilor cu Dizabilităţi, filiala Prahova.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite