Mulţi au fost, doar Bikana a rămas la Petrolul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vincent Bikana (în alb) foto: playersbrasil.com
Vincent Bikana (în alb) foto: playersbrasil.com

Petrolul a renunţat dupămeciul cu  FC Slovacko la atacantul francezul Yohan Lasimant şi mijlocaşul egiptean Mohad Emad Mourad. Singurul care pare să-l fi convins pe Vivi Răchită este tânărul fundaş camerunez Vincent Bikana

După întâlnirea cu Slovacko, în care Petrolul Ploieşti s-a impus cu 4-0, tehnicianul „lupilor" a decis să renunţe la doi dintre jucătorii veniţi în probe. Este vorba despre francezul Yohan Lasimant şi egipteanul Mohad Emad Mourad, în vreme ce fundaşul camerunez Vincent Bikana rămâne să se pregătească alături de formaţia ploieşteană.

Trecut, printre altelele, pe la Corinthians, FC Basel şi Neuchatel, fotbalistul născut în 1992 ar putea acoperi un post delicat în lotul lupilor, după ce fundaşii centrali Sipovic, Petrovic şi Djurovic au părăsit lotul recent. Bikana este născut pe 26 februarie, în capitala Camerunului, şi are 1.87 m înălţime. Bikana a ajuns în cantonamentul Petrolului după ce Neuchatel Xamax a intrat în colaps din cauza gravelor probleme financiare.
La finalul săptămânii, Petrolul are programate încă două partide de verificare. Sâmbătă, de la ora 17:30, întâlneşte prim-divizionara maghiară Pecsi MFC, iar duminică, de la 16:30, „lupii" joacă împotriva lui Litex Lovech, meci programat pe ultima sută de metri, graţie relaţiilor bune pe care Răchită le are cu oamenii din conducerea clubului bulgar, unde a evoluat la începutul anilor 2000.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite