Beatrice Cojocariu este o artistă care dă „culoare“vedetelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Beatrice le sfatuieste pe femei sa nu iasa in lume nemachiate
Beatrice le sfatuieste pe femei sa nu iasa in lume nemachiate

Ea este unul dintre specialiştii de top în make-up şi hair-styling. Se pricepe de minune să ascundă defectele şi să evidenţieze trăsăturile frumoase ale unor persoane publice.

Beatrice Cojocariu, sau Betty, cum îi spun prietenii şi colegii de muncă, este o persoană caldă şi prietenoasă. Mâinile sale sunt „aur" pentru prezentatorii de televiziune şi pentru vedetele din lumea showbiz-ului. Dintr-o singură privire, Beatrice ştie ce are de făcut cu chipul unei persoane care va apărea pe sticlă.

Pasiunea pentru machiaj şi coafură îşi are rădăcinile în copilărie. „Am început cu mine. Luam în primire trusa de machiaj a mamei şi mă postam în faţa oglinzii unde încercam să devin frumoasă, aşa cum vedeam şi eu la televizor sau la oamenii din jurul meu. Cred că am pictat şi tuns toate păpuşile din casă. Eram o mică distrugătoare. Ei bine, asta a fost ucenicia mea", povesteşte tânăra. 

A lucrat cu Mihalea Rădulescu

Betty spune că este o „leoaică" puternică şi că daruirea pentru estetică vine de la planeta care îi guvernează zodia-Soarele. „Am lucrat pe platourile de filmare a numeroase emisiuni la posturi tv cu audienţă ridicată. Printre ele a fost şi «Duminca în familie», moderată de Mihaela Rădulescu. Am remarcat faptul că este o femeie frumoasă, care ştie să se îngrijească. De ceva timp, Mihaela se machiază singură, pentru că ştie deja cum să se aranjeze", explică experta în make-up.

Beatrice Cojocariu spune că munca sa este una foarte grea şi că niciodată nu a putut spune că ştie tot şi că a învăţat totul în domeniul său. „Câteodată lucrez şi 20 de ore fără oboseală, pentru că sunt dedicată muncii mele. Am coafat şi machiat manechine pentru prezentări de modă, muzicieni pentru videoclipuri, actori pentru film şi teatru", afirmă aceasta.

Întrebări şi răspunsuri

ll Ce vedete sunt foarte frumoase şi nemachiate?

Una dintre ele este Mihaela Rădulescu. Are un ten impecabil. Andreea Mantea este foarte frumoasă şi fără machiaj, Nadine şi Andreea Marin Bănică. Par la fel de tinere ca acum zece ani.

ll Ce nu trebuie să-i lipsesacă unei femei din geantă?

Nu iesim în „lume" fără ruj, rimel, fond de ten şi dermatograf. Ele sunt menite să ne salveze în orice situaţie. Evident, în timpul zilei trebuie să predomine machiajul natural, iar seara ne putem farda în culori mai tari.

Profil

Născută. 28 iulie 1972, la Bucureşti.

Studii. Şcoala de Machiaj UCECOM.

Familie. Căsătorită, un fiu de 4 ani.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite