2.000 de candidaţi se "bat" pe locurile de poliţişti de la Câmpina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 2.000 de candidaţi au venit sâmbătă și duminică la Câmpina, din toată țara, pentru a se înscrie pe cele 650 de posturi de la Şcoala de Agenţi de Poliţie "Vasile Lascăr".

Aglomeraţie mare, în weekend, la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr“ de la Câmpina, unde au început înscrierile pentru concursul din acest an şcolar. Tineri veniţi din toată ţara depun, timp de două zile, dosarele de candidatură, după care, săptămâna viitoare, trebuie să treacă prin probele medicale, cele fizice, iar în 29 august vor susţine teza scrisă la gramatică şi o limbă străină.

Veniţi din toate judeţele ţării, tinerii spun că au ales să devină poliţişti pentru că este o slujbă care oferă stabilitate şi autoritate ori pentru că acesta a fost visul lor din totdeauna.

Condiţii

Pentru a se putea înscrie la concurs, fetele trebuie să aibă o înălţime de minimum 1,65 metri, pe când băieţii 1,70 metri. Taxa de înscriere este de 180 de lei.

Faţă de anii anteriori, la Şcoala de la Câmpina au fost scoase la concurs 650 de locuri, faţă de 1.400. Şi numărul de candidaţi este, însă, mai mic, aproximativ 2.000 anul acesta faţă de aproape 6.000 în 2010.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite