Bătaie între veri, din cauza unor neînţelegeri familiale, la o casă de pariuri din Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei bărbaţi de etnie romă din cartierul ploieştean Radu de la Afumaţi au dat buzna, în după amiaza zilei de ieri, într-o casă de pariuri de pe Bulevardul Republicii, şi au luat la bătaie, aparent fără motiv, doi fraţi care pariau, informează Observatorul Prahovean.

Agresorii au dărâmat mesele şi au spart mai multe sticle. După ce i-au lovit pe cei doi, indivizii au ieșit din casa de pariuri și i-au aşteptat afară pe fraţi, unde s-a consumat o altă repriză de bătaie. Poliţiştii au intervenit la timp şi i-au potolit pe scandalagii.

Într-un comunicat de presă emis de IJP Prahova se arată că "agresorii au început să-i lovească pe cei doi fraţi cu pumnii în zona feţei şi să-i ameninţe cu un cuţit şi cu un baston metalic telescopic. Se pare că motivul l-a constituit o stare conflictuală mai veche existentă între ei".

Victimele au fost internate la spital pentru îngrijiri medicale, iar  bătăuşii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pe numele lor fiind întocmite dosare penale pentru ultraj contra bunelor moravuri şi port ilegal de armă albă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite