Ploieşti: Bătaie pe ajutoarele sociale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ploieşti: Bătaie pe ajutoarele sociale
Ploieşti: Bătaie pe ajutoarele sociale

Pensionarii cu venituri mici s-au călcat în picioare, azi, pentru un kilogram de zahăr, mălai şi făină.

Pensionarii cu venituri mici s-au înghesuit azi pentru a beneficia de ajutorul acordat de municipalitate. Ca să fie evitată îmbulzeala, poliţiştii comunitari au dat bonuri de ordine, însă măsura nu a ajutat  foarte mult.

De astăzi şi până la sfârşitul acestei săptămâni, 5.000 de ploieşteni nevoiaşi vor primi alimente de la administraţia locală. Se pune, astfel, în aplicare, programul social al municipalitătii de ajutorare a persoanelor vârstnice aflate în dificultate. Beneficiari vor fi pensionarii cu venituri sub 500 de lei şi care au vârsta de peste 55 de ani. Fiecare dintre aceste persoane va primi, din septembrie, lunar, până în februarie 2010, un pachet cu următoarele produse: un pui şi câte un kilogram de zahăr, de făină şi de mălai.

În ordine alfabetică, beneficiarii vor putea ridica pachetele, personal, pe baza actului de identitate, de la sediul Poliţiei Comunitare Ploieşti, situat pe Bulevardul Independenţei nr.21. Persoanele care se află în imposibilitatea de a se deplasa vor primi ajutoarele acasă.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite