Baschetbaliştii de la CSU Asesoft au înregistrat încă o victorie. I-au învins pe jucătorii de la CSU Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CSU Asesoft a câştigat, aseară, cu 98 la 61, în faţa lui CSU Braşov, în primul meci oficial din 2011 jucat de alb-albaştrii în deplasare. În urma acestui rezultat, campionii se menţin pe poziţia secundă a ierarhiei, la egalitate de puncte cu Gaz Metan, formaţie ce a învins pe BC Timişoara cu 101 la 89, informează csuasesoft.ro.

Cu Adrian Tudor pe bancă, menajat de către staff-ul tehnic pentru confruntarea de miercuri cu U Mobitelco, şi cu Levente Szijarto şi Cătălin Burlacu pentru doar câteva minute pe teren, CSU Asesoft şi-a impus jocul încă din start.

Cvartetul american Westrol - Mack - Qarraan - Okoye a rulat la intensitate maximă, cei patru totalizând mai mult de jumătate din punctele ploieştenilor. Din tabăra gazdelor, Paliciuc, Popa şi veteranul Bubanja au încercat să limiteze proporţiile scorului, ardelenii reuşind să reducă diferenţa de pe tabelă sub 40 de puncte în sfertul al 4-lea, atunci când Arnautovic a rulat întreg lotul deplasat sub Tâmpa.

Negoiţescu, Dumitrescu, Stănescu, Guţoaia şi Dogaru şi-au făcut apariţia în repriza secundă, ultimii doi izbutind câteva faze de mare efect, aplaudate de pe margine de către titulari. Astfel, CSU Asesoft înregistrează al 14-lea succes din actualul sezon, şi dobândeşte un moral bun înaintea confruntării de la mijlocul săptămânii viitoare, cu U Mobitelco Cluj Napoca.

Galeria "Blue Generation" şi-a făcut din nou simţită prezenţa, cei aproximativ 60 de fani încurajându-şi favoriţii pe tot parcursul întâlnirii. Potrivit csuasesoft.ro,  în drum spre Braşov, dar şi la întoarcere, suporterii s-au oprit la crucea lui Toni Alexe, de la Sinaia, depunând coroane şi aprinzând lumânări în memoria fostului mare baschetbalist. Toni Alexe a fost prezent şi în scandările fanilor, Burlacu şi compania dedicând victoria, la final, celui care a fost, este şi va fi "unicul căpitan" al Asesoftului.

Sursa: csuasesoft.ro

Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite