Ploieşti: “Bariere” pentru camioanele de mare tonaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ploieşti: “Bariere” pentru camioanele de mare tonaj
Ploieşti: “Bariere” pentru camioanele de mare tonaj

Pe podul care face legătura între străzile Depoului şi Marin Mehedinţean, în zona de sud a municipiului au fost montaţi parapeţi din beton.

Pentru că tot nu au reuşit să-i împiedice pe şoferii camioanelor de mare tonaj să tranziteze “podul de lemn” din cartierul Sud, aflat în reparaţii, conducerea Direcţiei Mobilitate şi Trafic Urban a montat la ambele intrări pe pod, doi parapeţi separatori de sens, din beton,  care să permită accesul doar autoturismelor şi microbuzelor.

“Sunt deranjat pentru că trebuie să scot capul pe geam ca să nu-mi lovesc maşina de parapet. Cred că trebuia sa- fixeze mai în faţă. Seara nu se vede deloc. Măsura este bună, dar trebuie să procedeze altfel, să găsească altă soluţie”, a spus Ion Barbu, şofer pe un microbuz care transportă persoane.

“Cred că era sufficient cablul de oţel fixat sus, cred că oricum nu ar fi permis trecerea camioanelor, care sunt înalte. Dar aşa, cred că nu o să mai treacă nimeni pe pod, de teamă să nu-şi avarieze maşina”, este de părere Ionuţ Mihăescu, un conducător auto din Ploieşti.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite